Hauptwerk
Hauptwerk

De vraag naar en toepassing van streaming audio technologie neemt hand over hand toe. Steeds meer (amateur)organisten gaan over tot de uitbreiding van hun bestaande orgel of de aanschaf van een - al dan niet geheel op maat gemaakt - orgel waardoor ze in staat worden gesteld om het geluid van (historische) orgels natuurgetrouw in hun eigen omgeving te ervaren. Voor de orgelfabrikanten opent hiermee een geheel nieuwe wereld met mogelijkheden die zich slechts laten raden. Content Orgels heeft altijd een leidende positie gehad op het gebied van de geluidsproductie van elektronische en digitale orgels; alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. In die lijn zijn wij blij te kunnen melden dat we enkele jaren geleden een nauwe samenwerking zijn aangegaan met Vayne Audio BV, producent van de meest geavanceerde geluidssystemen van dit moment. 

Vayne Audio BV is specialist op het gebied van audio-oplossingen voor streaming audio toepassingen en heeft specifiek voor de orgelmarkt een aantal high-end audioproducten ontwikkeld die thans tot de absolute top van de audiowereld behoren. De klankbeleving was, is en blijft altijd de belangrijkste indicator voor de kwaliteit van een huiskamer- of kerkorgel. Content wil op dat terrein geen enkele concessie doen en haar klanten van het beste blijven voorzien, waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding maximaal geborgd moet blijven.

Het onderscheidend vermogen van onze audio-oplossingen wordt veroorzaakt door de toepassing van volledig op elkaar afgestemde en zeer hoogwaardige componenten die zijn ontwikkeld en vooralsnog grotendeels met de hand worden vervaardigd door specialisten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een geheel eigen geluidsprotocol, waardoor de toepassing van een (standaard) geluidskaart volledig achterhaald is. Dit protocol is I2S en voorziet in een geluidsvoortbrenging van ongekend hoge kwaliteit, waardoor onze orgels zich in het topsegment van de markt bevinden.

Ervaar de ultieme geluidsbeleving met de CI-HomeSet-16, een geheel op de weergave van orgelmuziek afgestemd audiosysteem dat zowel geintegreerd kan worden in uw orgel als buiten het orgel worden geplaatst voor een nog bredere geluidservaring. De CI-HomeSet-16 is eenvoudig en modulair uitbreidbaar met de Subwoofer-32, waarmee het frequentiebereik wordt uitgebreid naar maar liefst 15Hz, waardoor het gebruik van 32' registers als een fysieke belevenis wordt ervaren.    

Ook voor kerken, zalen, aula's, scholen, tehuizen etc. heeft Content de perfecte oplossing, het betaalbare alternatief, voor de aanschaf van een nieuw orgel of uitbreiding van een bestaand (mechanisch) orgel. Met onze Cathedral serie zijn wij in staat om het geluid van historische instrumenten op een 100% eerlijke manier en niet van het orgineel te onderscheiden wijze weer te geven. Draagkracht van het geluid wordt gegarandeerd door de modulaire opbouw van onze systemen. Voor elke ruimte wordt een passende configuratie gebouwd, tegen een fractie van de kosten voor aanschaf en onderhoud van een mechanisch instrument.

Zoals gezegd is alleen het beste goed genoeg voor onze afnemers, met de producten die we dagelijks produceren met dit geluid kunnen we dit voornemen nog vele jaren tot uitdrukking, maar zeker ook tot werkelijkheid brengen.

  • Hauptwerk
  • Homeset serie
  • Cathedral serie
  • I2S Protocol
Klik voor vergroting
Videofragmenten Optionele accessoiresAanvraag productspecificaties / brochure
190
nl