Nieuws

Hauptwerk; Muziek en Beleving

Op 21 februari presenteren Martin Mans & Akko de Feijter de mogelijkheden van het nieuwe Hauptwerk Orgel in Hoek.

De Cambiare 323 van Content Orgels!

Vanaf december 2016 prijkt er een prachtig nieuw orgel in de vernieuwde Protestantse kerk van Hoek. Voor de plaatselijke organisten een verrijking van hun orgelspel. De sampleset van de Laurenskerk van Rotterdam geeft een ongekend realisitische klank.

De nieuwe Hauptwerk lijn van Content Orgels begint markt te veroveren, de hoge Mondri uitvoering prijkt al in vele huiskamers en is een werkelijke vernieuwing in de markt. Mede door de geluisweergave, het revolutionaire audiosysteem van Jan Vayne, dat garant staat voor een ongeëvenaarde klankbeleving.

Oordeel zelf en kom luisteren naar het openingsconcert van Martin Mans  & Akko de Feijter op 21 februari om 20.00 uur.

Adv_Celeste_Rustiek en Bamboe_A4

Bewust Content

Bekijk de video van dit prachtige orgel.

Rustiek, Bamboe, bekijk de nieuwe robuuste houtsoorten van Content. Kwaliteit zoals u van Content gewend bent. Een keuze voor duurzaam en identiteit.

Voor dispositie en specificatie klik hier.

Succesvolle open Dag 2016

De open dag van zaterdag 5 november was een succes. Circa 800 bezoekers namen een kijkje achter de schermen in de fabriek van Content Orgels.

Velen zagen hun kans waar om vragen te stellen over de bouw van de orgels. Medewerkers van verschillende afdelingen vertelden enthousiast over hun werkzaamheden en lieten de nieuwste ontwikkelingen zien. De belangstelling voor de vers gerookte zalm en gebakken kibbeling was groot. Kinderen en volwassenen konden bij de dames van Groei en Bloei terecht voor een prachtig bloemstuk. Daarnaast waren veel mensen geïnteresseeerd in de Hauptwerk orgellijn. De vele organisten maakten er een complete Music Experience van!

Graag ontmoeten wij u weer op D.V. zaterdag 4 november 2017 (van 10.00 - 16.00 uur)

Dolfinarium Koorconcert

Koorconcert i.s.m. Dolfinarium Harderwijk

In samenwerking met Dolfinarium Harderwijk zal er a.s. vrijdagavond een groots Koorconcert gegeven worden voor de Stichting Vrienden van St. Jansdal Ziekenhuis. Met het nieuwe Hauptwerksysteem van Content beloofd dit een geweldige muzikale avond te worden. Voor meer informatie: KoorconcertHarderwijk@gmail.com

Bedankt voor uw massale komst naar onze Open Dag!

Van Content kijken wij met veel dankbaarheid terug op onze open dag van 7 november 2015.  De massale belangstelling van u heeft de dag tot een succes gemaakt.  Al vroeg was het gezellig druk en werden onze orgels volop bespeeld. De concerten waren druk bezocht, en op de markt was volop beweging. Voor Kika is een bedrag van 500,00 euro opgehaald.

Graag zien wij u terug op onze volgende Open Dag zaterdag 5 november 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur!

Content introduceert Cambiare Hauptwerkorgels

Demonstraties door Jan Vayne & Gert van Hoef 

Bezoek één van de volgende Introductie Dagen of vraag nu vrijblijvend informatie aan:

Over tertsen, quinten en octaven, impressie van een bedrijfsbezoek

Binnen het netwerk van CGMV 55+ worden interessante activiteiten georganiseerd zoals bijeenkomsten, workshops en bedrijfsbezoeken. We geloven in de kracht van onze leden. CGMV 55+ daagt 55+’ers om kennis en ervaring met elkaar te delen. 

Begin juni nemen we een kijkje in de keuken van een orgelbouwer. Zodra we de voordeur bij Content Orgels in Ermelo openen, krijgen we een warm welkom met vrolijke orgelmuziek. De veertig leden van CGMV die op 2 juni bij Content Orgels op bezoek zijn, ervaren dat ook zo. Ze worden onthaald op een rondleiding door het bedrijf, een workshop registreren en een orgelconcert. Het levert een bijzonder leerzame en boeiende ochtend op.

192
nl