Zaterdag 11 maart 2017

Adv_Hauptwerk_GZB 128x95

Jaarlijkse GZB-dag in Barneveld

De jaarlijks GZB dag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Zending staat centraal; sprekers uit binnen- en buitenland vertellen over zending in hun land. Dit jaar zal het thema zijn muzikale beleving met o.a. Martin Zonnenberg. Martin zal spelen op de Content Cantate 346 met extravoice stemmen.

Klik hier voor alvast een impressie van de mogelijkheden van dit orgel! 

Het programma van de GZB-dag:

 

 

GZB-dag op D.V. zaterdag 11 maart 2017 
in Barneveld

Het Evangelie voor iedereen! Dat is het thema van de GZB-dag. Iedereen mag het geloven en iedereen hoort erbij.

Ds. Paul Visser opent de dag vanuit een bijbelgedeelte dat aansluit bij het thema. Esat Kica uit Kosovo vertelt hoe God op een bijzondere manier in zijn leven kwam en hij ontdekte dat het Evangelie ook voor hem is. Vladimir en Katerina uit Oezbekistan laten zien hoe zij in moeilijke omstandigheden het Evangelie delen. GZB-zendingswerkers Jorine van Dijk uit Duitsland en Elizabeth de Goeijen (pas terug uit Indonesië) zullen vertellen hoe zij het Evangelie delen, juist met mensen die het nog nooit hebben gehoord of door de kerk worden vergete
n. Lees hier meer over de sprekers.

De samenzang wordt begeleid door: Martin Zonnenberg (orgel), Jaap Kramer (vleugel), Marco Hoorn (percusi & vocal), Mark Dekkers (bassist) en er is een vocalgroup bestaande uit: Willemijn de Munnik, Pia de Vries, Natanael Middelkoop en Marco Hoorn.

Er is
kinderopvang (let op: aanmelden verplicht), er zijn (vernieuwde) kinderprogramma’s en in de pauze kunt u 
volgen.

Kortom: een dag die u niet mag missen! De GZB-dag begint om 9.45 uur en is om 15.45 uur afgelopen. Tussendoor is er pauze en alle tijd voor keuzeprogramma’s, de verkoop- en informatiemarkt en ontmoeting.

Een nieuwe locatie en een nieuwe datum - waarom?

De jaarlijkse GZB-dag wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld: een gloednieuw en centraal gelegen evenementencomplex langs de A30. De laatste jaren werd de GZB-dag gehouden op de tweede zaterdag van juni in Gorinchem. De GZB kiest voor de nieuwe locatie in Barneveld omdat er komend jaar in Gorinchem geen mogelijkheid is om de GZB-dag te houden.
We merkten de afgelopen jaren bovendien dat juni voor veel bezoekers een aantrekkelijke maand voor buitenactiviteiten is. We hebben daarom gezocht naar een datum eerder in het jaar en buiten de kerkelijke feestdagen om. Dat is de tweede zaterdag van maart geworden.

« Terug naar de vorige pagina
312
nl